Jak se zpracovává „hnědá wayusa“? Po sklizni lístků dochází vlivem vlhkého a teplého pralesního klimatu přirozeně k jejich lehké fermentaci, lístky také na vzduchu oxidují a získávají tmavší barvu. Poté se listy co nejrychleji usuší. Tento proces dává tmavé wayuse její charakteristickou zemitou chuť s jemně kouřovými tóny a čokoládovým nádechem.

Tmavou wayusu nabízíme v ve formě drcených či jemně mletých listů.

 

Nejprodávanější

8e840619a202aa9f64d7ef5878788d24
 
1 180 Kč
Detail
8e840619a202aa9f64d7ef5878788d24
 
580 Kč
Detail
yaya mayu 150g new
 
260 Kč
Detail
brown 200g new
 
380 Kč
Detail
8e840619a202aa9f64d7ef5878788d24
 
580 Kč
Detail
8e840619a202aa9f64d7ef5878788d24
 
1 180 Kč
Detail
yaya mayu 150g new
 
260 Kč
Detail
de7c85494a371f4440185c0636e73c35
 
995 Kč
Detail
de7c85494a371f4440185c0636e73c35
 
585 Kč
Detail
6 položek celkem