Jak se zpracovává „hnědá wayusa“? Po sklizni lístků dochází vlivem vlhkého a teplého pralesního klimatu přirozeně k jejich lehké fermentaci, lístky také na vzduchu oxidují a získávají tmavší barvu. Poté se listy co nejrychleji usuší. Tento proces dává tmavé wayuse její charakteristickou zemitou chuť s jemně kouřovými tóny a čokoládovým nádechem.

Tmavou wayusu nabízíme v ve formě drcených či jemně mletých listů.

 

Nejprodávanější

8 položek celkem

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné