Jak se zpracovává „zelená wayusa“? Nejprve je potřeba rychlou změnou teploty zabránit přirozené oxidaci a fermentaci čerstvě sklizených lístků, čehož se docílí jejich krátkým spařením. Pak následuje pozvolní sušení s minimálním přístupem světla. Při tomto způsobu zpracování zůstává zachováno maximální množství živin a účinných složek. Zelená wayusa je tou nejlepší volbou, pokud hledáte opravdu silné povzbuzení. Chuť zelené wayusy je jemně čerstvá, svěží a bylinná.

Zelenou wayusu můžete vyzkoušet ve formě celých či drcených listů, nebo jemně mletého prášku.

 

 

Nejprodávanější

3 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení