divoká chuť pralesa
Kallari je malé zemědělské družstvo, které sdružuje drobné pěstitele z amazonských nížin Ekvádorské provincie Napo. Malé rodinné farmy zde stále hospodaří tradičním způsobem. Původní kultivary kakaa se pěstují na pralesních políčkách malého rozsahu, tvz. chakras, kde rostou v přirozené symbióze spolu s dalšími plodinami a léčivými rostlinami. Družstvo Kallari vykupuje od místních přebytky této nanejvýš ekologické a férové produkce.
Kakao pro čokoládu Kallari tedy pochází z těch opravdu nejlepších podmínek, a na výsledné chuti je to znát. Bohatá paleta pralesních chutí si získala milovníky z řad nejnáročnéjších znalců čokolády po celém světě. A v tabulkách Kallari samozřejmě nenajdete žádné mléko, bílý cukr nebo sojový lecitin...prostě nic, co do pravé čokolády nepatří.
Čokolády ze série Sacha jsou navíc ochuceny dalšími ingrediencemi amazonského deštného pralesa. “Sacha” znamená v jazyce Kičua “divoký”. S touto vydatnou čokoládou se můžete stát na chvilku součástí nespoutané Amazonie i vy!